ABOUT US

fotozwniro

NIRO

De naam NIRO is voort gekomen uit de voornamen van onze vaders Nico en Rob. Helaas zijn zij allebei te vroeg overleden. Met NIRO willen wij hun onze dankbaarheid tonen voor alle wijze lessen die wij in ons leven en in onze voetbalcarrières van hun hebben mogen leren. Bedankt NIco en ROb

Kevin den Os

Getrouwd, vader van een dochter. Altijd met voetbal bezig geweest; op professioneel en amateurniveau. Als speler en nu vooral als jeugdtrainer. Het is geweldig om samen met spelers verder te komen. Met een open houding en interactief.

Iedereen is weer anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen krachten. Maar er is ook ruimte om fouten te maken. Sterker nog, fouten durven maken is belangrijk voor iedere speler. Uit het maken van fouten rollen de uitdagingen. Daar gaan we samen aan werken.

Clubs: BEC,  SV Wippolder, SVV Schiedam, Feyenoord, DHC-Delft, NAC Breda, ADO den Haag, Haaglandia en DVV Delft.

Trainers: Jeffrey Oost al 25 jaar jeugdtrainer Feyenoord, Ton Jenner, eigenaar voetbalacademie, Frans Danen huidige hoofd jeugdopleidingen Ado Den Haag,  Piet van der Valk, Rene van Delft, Niek Oosterlee, Bert de Best, Koos Waslander, oud speler NAC, Mark Schenning, oud speler NAC en Willem 2, Albert van der Dussen oa trainer jong Ajax, Rob de Lange.

Gespeeld met o.a.: Julian Jenner, Leonardo Vitor Santiago, Tamas Peto, Ronnie Stam, Johan Vonlanthen, Maceo Rigthers, Ard van Peppen, Pierre van Hooijdonk, Ricky van den Bergh, Romano Denneboom.

Beste teamgenoot: Pierre van Hooijdonk

Robbie Notenboom

Getrouwd, vader van twee dochters. Ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om goede trainers te hebben. Maar ook hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Wil jij een zeker niveau bereiken? Dan gaan we samen het verschil maken.

Natuurlijk, techniek en tactiek zijn belangrijk. Maar is het nog fijner om te zien dat het plezier en zelfvertrouwen groeit: met een zonder bal, binnen en buiten het veld. Met NIRO gaan we altijd voor de breedte. Groei als sporter. Groei als persoon.

Clubs: Sv Wippolder, DHC Delft, RKAVV, SV Nootdorp, DVV Delft, ADO Den Haag en Feyenoord Rotterdam

Trainers: Raymond Atteveld o.a. hoofdtrainer geweest bij Roda JC en Ado Den Haag, Henk Fraser hoofdtrainer Sparta Rotterdam, Niek Oosterlee, Bert de Best, Rene van Delft, Ronald Hes, Pierre van Zinnen+, Henk van Stee Technisch Directeur Sparta Rotterdam, Marcel de Letter, Bob Kootwijk o.a. trainer geweest van Jong Vitesse Arnehm en Jong Ado Den Haag, Chris Treling, Albert Stuivenberg o.a. assistent trainer geweest bij Manchester United het nationale elftal van Wales en hoofdtrainer van KRC Genk, nu assistent-trainer van Arsenal. Hans Verheij, Marcel Bout o.a assistent trainer geweest bij Manchester United, Bayern Munchen en huidige chief scout van Manchester United, Andre Stafleu, Jan Gosgens

, Ton Jenner, Chris kronshorst
Gespeeld met o.a.: Julian Jenner, Ronnie Stam, Jonathan de Guzman, Bovar Karim, Salomon Kalou, Wesley Verhoek, Eljero Elia, Christiaan Kum, Ard van Peppen, Jesper Hoogendoorn, Nick Coster.

Beste teamgenoot: Robin van Persie