Samenwerkingen

Rondom voetbal spelen er vandaag de dag meer zaken als social media, zaakwaarnemers, fysiotherapeuten en voedingscoaches. NIRO zal je altijd rugdekking geven, omdat wij de waarde van oprechte support kennen. Zodat voetbal vooral leuk blijft, op welk niveau je ook speelt. Zodat je ook buiten de lijnen een zekere groei doormaakt. Om die reden werken wij samen met de beste professionals.
Scouts
NIRO staat in contact met diverse scouts van betaald voetbal Nederland. Op deze manier komen onze spelers al snel onder de aandacht van scouts. Korte lijnen voor de lange termijn.
eredivisie
Performance Analist Feyenoord, Theo Kastanidis
NIRO werkt samen met Theo Kastanidis de performance analist van het eerste elftal van Feyenoord Rotterdam. Theo is bij het eerste elftal van Feyenoord verantwoordelijk voor alles omtrent de fitheid van de spelers. Zo kan NIRO samen met Theo zorgen dat onze spelers de juiste arbeid, rust verhouding hebben tijdens de trainingen en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om samen met NIRO en Theo een persoonlijk fitheidsplan te maken voor een speler of speelster. Deze zal dan als eerste meetpunt de ISRT test hebben waarna wij daarna samen met Theo een plan uitwerken. Theo is verder gespecialiseerd in video analyses wat wij terug kunnen laten komen in de individuele trainingen.
theo
NIRO in samenwerking met Fysioplein
Fysioplein is dé specialist in de regio Den Haag en Delft op het gebied van fysiotherapie en (sport)revalidatie bij spier- en gewrichtsklachten. Fysioplein beschikt over trainingsfaciliteiten en gebruikt speciale test en meetapparatuur om de voortgang van de revalidatie in kaart te brengen. De testen worden gebruikt voor het meten van de bewegingskwaliteit, spierkracht en controle van het gewricht en kunnen daarom ook preventief ingezet worden. (Top)sporters vragen hoge inspanning  van hun lichaam en lopen hierdoor extra risico om een blessure op te lopen. De ervaren specialisten van Fysioplein ondersteunen NIRO om de leden zo gezond en veilig mogelijk te laten sporten en zo goed mogelijk met blessures om te gaan als deze toch optreden.   Gratis sportspreekuur Delft 
Heb je in het weekend een blessure opgelopen, kom dan op maandagmorgen tussen 08:00 en 09:00 uur langs Fysioplein op onze locatie in het Delft, Olof Palmestraat 22A.  

De locatie is voorzien van een lift. Hier zal een fysiotherapeut, gratis, zo nodig met een orthopedisch chirurg, je blessure beoordelen en hoor je direct wat er aan de hand is en of je een eventuele verdere behandeling nodig hebt.  

Een afspraak maken is dus niet nodig! 
Reguliere afspraak 
Speciaal voor de leden van NIRO is er ook de mogelijkheid om binnen 24 uur een reguliere afspraak te maken bij een (sport)fysiotherapeut of manueel therapeut.  
Neem telefonisch contact op via: 070 34 511 09 
 
Aanmelden kan ook via de website. 
Adressen 
Locatie Delft 
Olof Palmestraat 22A 
2616 LS Delft 

Tel: 070-3451109 

 

Locatie Benoordenhout: 
Jan van Nassaustraat 125
 
 2596 BS Den Haag 

Tel: 070-3451109 

Locatie Sweelinckplein 
Sweelinckplein 46 

2517 GP Den Haag 

Tel: 070-3451109 
Fysio
Huiswerkbegeleiding
Het is belangrijk om ook buiten het veld te presteren. Daarom werken wij nauw samen met een erkend huiswerkbegeleider Knobby’s.
logo
Jeugdfonds sport en cultuur
Iedereen gelijke kansen, daar hechten wij waarde aan. Daarom werken met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wij kunnen je perfect helpen met de aanvraag.
Logo-Jeugdfonds-SPORT-cultuur-2