parallax background

Voetbalschool

Over de Voetbalschool

NIRO is een voetbalschool waarbij specialistische trainers de ontwikkeling van jonge spelers begeleiden. In de breedte. Binnen de lijnen, maar ook buiten de lijnen. Opgericht in 2020 door Robbie Notenboom en Kevin den Os. Twee energieke trainers die jou graag welkom heten. Perfect voor voetballers die hun voetbalskills willen verbeteren: jongens en meisjes. Oog voor talent. Oren voor verhalen. Handen voor high-fives.

Tijdens een korte intake met de speler en ouders maken we kennis elkaar. Wat zijn jouw doelen? Waarin wil je je graag ontwikkelen? Dat horen wij graag van je. Daarbij zijn we ook nieuwsgierig naar je doelen naast het veld. Denk bijvoorbeeld aan schoolprestaties NIRO is er voor jouw ontwikkeling in de breedte. Als gezonde sporter. Als jong persoon. Zo word jij een held, zowel binnen als buiten het veld.

Er zijn verschillende trainingen beschikbaar:

Trainingstijden

Na aanmelding wordt de definitieve trainingstijd besproken.

Woensdag

16:00uur tot 18:00uur

Vrijdag

14:30uur tot 20:30uur

Zondag

08:30uur tot 12:30uur
PHOTO-2020-07-27-22-27-16 (10)

Trainingen (Techniek & Tactiek)

Technisch en tactisch groeien? We gaan aan de slag in groepen van maximaal 10 spelers per trainer. Centraal staat de ontwikkeling van de spelers, zelfvertrouwen met- en zonder bal en het maken van plezier.

PRIJZEN

Korting voor SV Den Hoorn leden

Eerste 10 trainingen incl tenue €200
10 trainingen €180
15 trainingen €210
20 trainingen €270
25 trainingen €325
30 trainingen €390

Specialistische trainingen

Bij NIRO is er de kans om een echte specialist te worden. Tijdens deze trainingen is er volle aandacht voor jouw toekomstige specialisme, verdeeld per linie. Denk bijvoorbeeld aan:

Linietraining

- Verdedigers: opbouwen van achteruit, positioneren, verdedigend koppen, 1-tegen-1.

- Middenvelders: eerste aanname, positioneren, druk zetten, passing.

- Aanvallers: afwerken, loopacties, voorzetten, positie kiezen voor de goal.

Conditie & Kracht

In samenwerking met Theo Kastanidis de performance analyst van Feyenoord Rotterdam maken wij een op maat gemaakt programma. Rekening houdend met leeftijd, positie, blessures. Denk bijvoorbeeld aan: snelheid, kracht, coördinatie, looptechniek.

PRIJZEN


1 training €30
10 trainingen €280
20 trainingen €520

Personal training

Bij NIRO kan je ook individueel trainen. Tijdens deze trainingen zijn alle ogen op jou gericht en gaan we samen aan de slag met jouw doelen. Je eerste aanname verbeteren? Wegdraaien als Frenkie de Jong? Persoonlijke duels winnen als Matthijs de Ligt? Word beter als voetballer.

PRIJZEN


1 training €45
10 trainingen €450

Kleine groepstraining


Duo 10 trainingen €300 pp
Small group (max 4p) 10 trainingen €250 pp

G training

Ook spelers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben de mogelijkheid om te trainen bij NIRO. Plezier, enthousiasme, maar ook leerzame oefeningen in de vorm van leuke spelvormen en persoonlijke begeleiding.

Mail voor meer informatie

Kinderfeestje

Ben jij gek van voetbal en wil jij een gezond en sportief kinderfeestje, dit kan bij NIRO. Samen kijken wij naar de wensen en verzorgen wij een kinderfeestje op maat. Offerte op aanvraag.